WEBSHOP
Logo


Værdigrundlag

Kerneværdier
BOSSWIK har formuleret følgende værdier, som der bliver sat en stor ære i at leve op til, så vi kan sikre vores kunder det allerbedste produkt:

  • Højkvalitetsmaterialer: Disse inkluderer blandt andet: eco-friendly narvlæder, vegetabilsk garvning, europæiske huder og nikkelfri bæltespænder (læs mere om dette under menupunktet: Kvalitet).
  • Miljøvelfærd: I vores valg af leverandører har vi sikret os, at dyrevelfærden er i top. Herudover sikring af et godt og sundt arbejdsmiljø på adressen i Tommerup, der har fået tildelt en grøn smiley fra Arbejdstilsynet.
  • Seriøse CSR-politikker: Gennem vores beslutning om udarbejdelse af vores BOSSWIK Code of conduct er vi med til at sikre bedre arbejdsvilkår i hele verden.


Vores kerneværdier danner tilsammen et solidt grundlag for BOSSWIKs eksistens og succes på det danske såvel som på det udenlandske marked.
BOSSWIK er allerede godt på vej til at indfri den overordnede vision, da en stærkt stigende produktion har gjort os til en af Nordeuropas største bæltefabrikker. Vi har desuden fået opbygget en stærk kundekreds, der består af forbrugere og modebutikker, der stiller høje krav til design, mode og naturligvis kvalitet. Herudover har BOSSWIK også udviklet sin produktion af private label bælter, og denne del fylder også en væsentlig del i BOSSWIKs succes.

BOSSWIK A/S   ·   Højeløkkevej 4A   ·   5690 Tommerup
Tlf.: 6476 2140   ·   Fax: 6476 2525   ·   CVR-nr: 19 75 64 40